Menu

Veilige belegging & uitstekend rendement

Normaal gesproken delen banken en vermogensbeheerders hun beleggingsportefeuilles in op basis van een bepaalde verdeling van verschillende beleggingscategorieën (bijvoorbeeld aandelen en obligaties). Daarbij worden obligaties vaak als ‘veilige’ effecten gezien en aandelen juist als ‘risicovolle’ effecten.

Volgens De’ Medici Vermogensbeheer is deze benadering achterhaald: bij het samenstellen van uw portefeuille richten wij ons niet op de verschillende soorten beleggingscategorieën, maar uitsluitend op de veiligheid van de effecten. Hoe rustiger het waardeverloop van een belegging, hoe veiliger deze belegging is. Obligaties kunnen onveilig zijn en aandelen hoeven lang niet altijd risicovol te zijn. Wij gaan de onveilige obligaties uit de weg en we beleggen in dié aandelen waarvan de kans op verlies gering is.

Op deze wijze kunnen wij het risico veel beter beheersen en behalen wij doorgaans een hoger rendement dan vermogensbeheerders die hun portefeuilles in­richten op basis van de traditionele indeling.

Bekijk in het filmpje hoe dat precies in z'n werk gaat.

Vermogensbeheer op maat

De ingrediënten van het portefeuillebeheer door De' Medici Vermogensbeheer zijn spreiding, stabiliteit en maatwerk. Dat bereiken we door de beleggingsportefeuilles samen te stellen met Exchange Traded Funds (kortweg ETF’s, ook wel trackers genoemd). ETF’s kunnen worden gezien als ‘mandjes’, die zijn samengesteld uit heel veel effecten van specifieke landen, werelddelen, bedrijfssectoren of met effecten met bijvoorbeeld een groen of een duurzaam profiel.

 

Een ETF is niet een aandeel van een bedrijf, maar een afspiegeling van een hele index. Met één ETF heb je een aandeel dat precies overeenkomt met een hele index, die uit vele bedrijven kan bestaan (bijvoorbeeld de Amerikaanse S&P500 index, die uit 500 verschillende aandelen van bedrijven bestaat). Door te beleggen met behulp van ETF’s bereik je dus een enorme spreiding en wordt het beleggingsrisico sterk gereduceerd.

De samenstelling van iedere portefeuille is steeds uniek omdat die is afgestemd op uw persoonlijke financiële omstandigheden. Kortom: echt maatwerk dus! Stabiliteit bereiken we door ons langetermijnbeleid.

Bekijk de video om te zien hoe ons langetermijnbeleid zorgt voor stabiliteit in uw portefeuille.

Persoonlijke service voor u en uw familie

Beheer door De' Medici Vermogensbeheer wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en heldere communicatie. Wij gaan echter een stap verder: wij gidsen u door het financiële doolhof, waarbij we onze expertise niet beperken tot uw beleggingen, maar toepassen op alle financiële dimensies uit het leven van u en uw familie.

 

Wij combineren vermogensplanning en vermogensbeheer tot één geheel en kijken daarmee verder dan alleen het beleggen van uw vermogen. Onze advisering omvat alle financiële thema’s uit uw leven.
Dit maakt De’ Medici tot uw ideale consultant, want wij hebben het overzicht over het hele financiële speelveld en u hoeft niet meer langs vele instanties of ‘loketten’ voor informatie of advies.

 
Lees meer over onze mogelijkheden